maanantai 19. marraskuuta 2012

Tule kesä takaisin..

Johan tää aika on taas mennyt! Huhhuh.. Marraskuussa elellään ja pian on joulu. Masentavaa.. Eikös teistäkin? Mihinkä tää aika on mennyt. Noh, viimeeksi tullut kirjoteltua SummerUp festareiden jälkeen. Tässä hetki sitten käytiin ystävieni kanssa SummeUpCruisella (risteily) hieman joraamassa. Risteily meni vahvasti humalassa (: Hauskaa kyllä oli! Hieman harmitti, kun en nähnyt Cheekiä kun kaikki olivat edessä (jostain kumman syystä..) Ollaan muuten saatu meidän keittiö valmiiksi! Ei siinä mennytkään kuin muutama kk :) Laitankin muutamia piksejä teidän iloksenne, olkaapa hyvät!





























                             Eli tässä olisi nyt meidän valmis keittiö. Paljon parempi eikö?

Pistettiin itseasiassa meidän asunto myyntiin hetki sitten. Nyt sunnuntaina oli asunnon ensiesittely. Kukaan ei tullut katsomaan meidän asuntoa. Voisin veikata syyksi, kun tämä sattuu olemaan 6s asunto samasta pihasta myynnissä.

Tuossa oikealla näkyy kuvaa meidän kämpän pohjasta.
Toivottavasti asunto menisi nopeasti kaupaksi! Tahtoisi kovasti jo muuttaa uuteen asuntoon.. Sitä en tosin tiedä missä tämä seuraava asunto on. En edes tiedä onko se vuokra vai omistusasunto. Aika näyttää.

Mitähän muuta tässä on tapahtunut.. Joo, hain (jälleen kerran) AMK hoitotyön linjalle. Jos tänä vuonna onnetar olisi kanssani. Tahtois NIIIIIIIIIIIIIIN paljon päästä opiskelemaan. Ennen kaikkea sanomaan "heihei työelämä" Vastaukset näistä kouluista pitäisi tulla ensiviikolla. Niitä odotellessa siis..

Ja hei, arvatkaahan mitä! Mä olen keksinyt itselleni uuden "harrastuksen". Tai keräämisen kohteen.. MUUMIMUKIT! Aloitin tämän ihanan harrastuksen muutama kuukausi sitten. Nyt minulla on keittiössäni muistaakseni 28mukia. Mukini olen ostanut huuto.net in kautta sekä facebookin eri suljettujen ryhmien kautta. Yksiä parhaimpia facebookin kirpputoreja muumitavaraa miettien on kyllä ehdottomasti o/m/v muumituotteita! Lämpöiset suosittelut. Toki valitettavasti tässäkin ryhmässä on ihmisiä, jotka koittavat myydä törkeäseen ylihintaan. Esim. eilen joku yritti myydä stokka keittiöPYYHKEITÄ hintaan 40e/kpl, vaikka niitä on yhä kaupoissa hintaan 12,9e/kpl..
   
Ja tottakai laitan tänne myös kuvaa uusista kultakiNpaleistani. Tässä kuvassa ei siis todellakaan ole kaikki. Tässä kuvassa sattuu olemaan vain suosikki mukini. Eli siesta, saippuakuplia, stokka sekä 90-luvun muumimamma muki. Innostuin ostamaan myös tuon tarjoittimen.. Kaunis eikö?

Tässä kohtaan voisin muistaa rakasta siskoani, joka tänään sanoi, että olen liikaa mennyt tähän muumihömpötykseen mukaan. Mitä pahaa on katsoa ajan kuluksi youtubesta muumilaakson tarinoita? Ei mitään pahaa. Ja siitäkin taisi siskoseni mainita, kun olen osallistunut "salainen muumiystävä" lahjaideaan. Joka toimii siis niin, että foorumilla yksi arpoo meille "salaiset ystävät" jolle lähetetään muumiaiheinen lahja. Hinta minimissään piti olla 10€. Ylähintarajaa ei ollut. Eli toisinsanoen, jokainen joka osallistuu niin saa itsekkin lahjan. Postitin tänään oman pukettini matkaan ja omaa odottelen. Tämäkin kuulemma oli liikaa.. Taitaa olla siskosein kateellinen, että minulla on kaikkea kivaa tekemistä :))

Sitten seuraavaan asiaan, kävimme mieheni kanssa HIFI-expoilla ja ukkokulta löysi uuden rakkautensa. Kajarit. Ne hänen täytyy saada. Jok ikinen päivä hän kertoo kuinka hän kärsii kun on erossa rakkaistaan (edelleen niistä kajareista.) Nämä uudet "rakkaudet" saapuvat luoksemme parin viikon kuluttua. Hintaakin niillä oli suolaiset 1100€ ! Eli kukaan ei vingu minulle muumeiluista.. :) Meinaan riittäisikö uudet kajarit? Ehei! Seuraavaksi vinyylisoitin, joka maksaa 300-400e, uusi vahvistin jnejne.. Listaa voi jatkaa loputtomiin. Ei suokaa minulle muumeilut kun joudun sietämään mieheni musiikkihössötystä, joka maksaa PAAAAAAAAAALJON enemmän.

Ei siinä, nyt on pikkaisen päivitelty mitä minulle kuuluu. Täytyy kyllä yrittää muistaa päivitellä tätä blogia useammin. Mutta, nyt täytyy taas mennä. Ensi kertaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti